Crepi

Buitenbepleistering biedt tal van voordelen: het is niet enkel visueel een mooie oplossing, maar zorgt door het isolerende karakter ook voor een lagere energiefactuur. Daarnaast biedt pleister een goede beschermlaag en zorgt het ervoor dat scheurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Buitenbepleistering kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

 

Particulieren kiezen vaak voor crepi of gevelpleister als eindafwerkingslaag, een mengsel op basis van cement dat uw gebouw van een extra isolatielaag voorziet. Crepi zorgt voor een stijlvolle eindafwerking, behoedt u voor microscheurtjes en kunt u zowel ruw als glad verkrijgen. Bij Renotek kunt u kiezen uit een breed kleurenpallet, zo vindt u zeker een kleur naar wens!

 

Indien uw gevel geen bijkomende isolatie behoeft, kunt u bij Renotek kiezen voor cementering of siliconenpleister, een afwerking met een korreltje van 1,5 mm, gekend om het vochtwerende en elastische karakter. Om uw muurhuishouding te verbeteren kunt u bij ons kiezen voor kaleien, een soort dunne kalkpleister die op het metselwerk wordt aangebracht en uw gebouw bijkomend beschermt tegen barre weersomstandigheden.

 

Wist u al dat u voor gevelrenovatie een renovatiepremie kan aanvragen? U kunt op de renovatiepremie o.a. een beroep doen wanneer uw gebouw ouder is dan twintig jaar en u kiest voor een eindafwerking die isoleert, optrekkend vocht tegengaat, waterdicht maakt... Bovendien kunt u - vanaf uw gebouw meer dan vijf jaar oud is - rekenen op een verlaagd btw-tarief (6%) als u uw gevelrenovatiewerken laat uitvoeren door een professioneel aannemer zoals Renotek.

 

Meer informatie over de renovatiepremie vindt u door hier te klikken.